Het atelier

Plan-B Eindhoven

Een creatieve plek

Dagelijks ben ik te vinden in mijn atelier op de 2e verdieping van Plan-B. Hier werk ik vanuit mijn ruimte aan projecten en nodig ik graag mensen uit om langs te komen voor een intakegesprek. In mijn ruimte heb ik samples en materiaal liggen zodat ik kan laten zien, voelen en ervaren wat voor jouw project het beste past. 

Voel je welkom in mijn atelier

Mijn ruimte heeft één deur, dit betekent dat als het door de deur kan ik kan bekijken of een project mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan in kleine sofa, fauteuils, stoelen in diverse stijlen, poefjes, hockers, en capitonneerprojecten. Dagelijks ontvang ik foto’s via whatsapp en social media met de vraag of ik ernaar wilt kijken. Dit doe ik altijd voordat het project gestart wordt. Het zou zonde zijn als de  binnenkant van een meubelstuk niet meer goed is.

"Die ene stoel die zo lekker zit"

Zonde om je favoriete stoel weg te doen, toch?

Tegenwoordig is het lastig om een afweging te maken om een product weg te gooien of laten opknappen. “Voor een paar tientjes heb je ook een nieuwe stoel”. Maar is dat de stoel die zo lekker zit, een emotionele waarde heeft of je kamer compleet maakt? Opnieuw stofferen kost tijd en natuurlijk ook geld maar levert zoveel meer terug. Je krijgt dan opnieuw een stoel terug die een mooie beleving en een warm gevoel geeft, dat is voor mij goud waard. 

Stel je vragen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen of heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met mij op dan plannen we samen een afspraak in.